Голяма новина от Еманюел Макрон за АЕЦ Запорожие. Френският президент обяви,

...
Голяма новина от Еманюел Макрон за АЕЦ Запорожие. Френският президент обяви,
Коментари Харесай

Макрон с голяма новина за АЕЦ Запорожие

Голяма вест от Еманюел Макрон за АЕЦ Запорожие. Френският президент разгласи, че е реализирано съглашение за унищожаване на тежките оръжия от атомната електроцентрала, като сега се водят диалози по отношение на съответните условия. Най-голямата атомна електроцентрала в Европа при започване на войната беше оповестена от съветския президент за част от Руската федерация.

Междувременно близо 70 страни дадоха обещание на донорска конференция в Париж един милиард евро безплатна помощ за украинските домакинства да преживеят зимата след съветските офанзиви против цивилната инфраструктура, заяви БНР. Същевременно и през днешния ден въздушна паника беше оповестена в цяла Украйна. Бойните дейности остават съсредоточени в Донецка област, а в Беларус стартира инспекция на военните елементи по южната граница на страната.
-->
Заради тежките боеве в Донецка област през последните седмици е мъчно да се реши кои елементи са под контрола на Русия или Украйна. Украинското висшо командване заяви през днешния ден, че армията е отблъснала съветските сили на 10 места в района.

Британското министерство на защитата сподели, че Русия евентуално възнамерява нахлуване в дълбочина в Донецка област, само че изрази подозрение, че тази интервенция ще успее.

След въздушната паника на територията на цяла Украйна не беше обявено за изстреляни съветски ракети. Украинските медии преполагат, че системата за ранно предизвестие е била задействана от изтребители МиГ, изхвърчали от съветския град Рязан, покрай границата с Украйна, които са се отправили в посока Беларус.

Там през днешния ден изненадващо беше оповестена ревизия на военните елементи и нараснала бойна подготвеност в южната част на страната, която граничи с Украйна. Във видео, оповестено от Министерството на защитата в Минск, държавният секретар на Съвета за сигурност Александър Волфович, изясни, че инспекцията обгръща всички оперативни командвания на армията, само че в началото единици, които първи ще реагират на всяка ескалация в или по границата на Беларус.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР